Stefan – Mad & Sport

Stefan Grønbek Mad og Sport

Hej. Jeg hedder Stefan. Jeg er certificeret kostvejleder og certificeret indenfor holistisk helbred, men først og fremmest brænder jeg for alt det der skaber energi, overskud, fysisk og mental velvære. Det gør jeg fordi jeg har levet med kroniske, uforklarlige smerter fra hoften og ned – i 8 år.

Jeg har oplevet hvordan fysiske smerter begrænser og påvirker ens humør – ens mentale velvære. Jeg var ikke fri til at nyde alle de fantastiske ting i mit liv, i fulde drag, på grund af smerterne i mine ben. Det er jeg heldigvis i dag, da jeg har reduceret mine smerter med 90% og nu oplever længere og længere periode hvor jeg er smertefri.

Jeg startede Mad & Sport for at dele min historie – særligt om hvordan jeg slap af med mine smerter. Mad & Sport er en platform for alt det der skaber energi, overskud, fysisk og mental velvære. For mig handler det om frihed – Frihed fra fysiske og mentale begrænsninger.

Jeg er glad for at se hvordan Mad & Sport hele tiden udvikler sig. Jeg har igennem Mad & Sport haft den store fornøjelse af at hjælpe mennesker med så forskellige problemer som vægtproblemer, maveproblemer, diabetes, depression, fertilitetsproblemer og meget andet. Forhåbentlig har jeg været med til at inspirere og motivere endnu flere.

Jeg tror vi alle oplever begrænsninger i et eller andet omfang. Jeg oplevede begrænsninger i form af mine fysiske smerter der påvirkede mit humør. Andre oplever at helbredsmæssige begrænsninger forhindrer dem i at gøre det de virkelig vil – i at opnå deres mål og drømme. Fertilitetsproblemer der forhindrer folk i at få børn er en frygtelig begrænsning. Maveproblemer der forhindrer folk i at deltage i sociale events. Gigt. Depression. Diabetes. De er alle forfærdelige begrænsninger der er relateret til vores livsstilsvalg.

Min hensigt med Mad & Sport, er at inspirere til en livsstil der gør dig fri – fri fra fysiske og mentale begrænsninger, så du kan være den bedste, mest ubegrænsede og autentiske udgave af dig selv – så du kan gå efter dine drømme.


Udover at være kostvejleder og blogger her på Mad & Sport, arbejder jeg som konsulent. Jeg er gift, far til to dejlige drenge og dedikerer en stor del af min fritid til arbejdet som frivillig. Jeg er formand og mentor for unge igennem foreningen Gadespejlene, teamleder for unge i organisationen True North og indsamler for Dansk Flygtningehjælp. Det er alle initiativer jeg sætter en stor ære i at være en del af.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for råd og vejledning – du kan bare bruge kontaktformularen herunder.

Jeg håber du finder inspiration i mine indlæg om kost, krop og sind herunder:

Alt godt,
Stefan.

Navn

E-mail

Emne

Besked