• Antal personer: 4
  • Din tid: 20 min

Ingredienser:

  • 1 økologisk blomkål
  • 4-5 spsk. pistacienødder
  • 1 moden mango
  • 3-4 spsk. granatæbler
  • Lidt babyleaves til anretning
  • Mynte efter smag og behag

Sådan lavede jeg blomkålssalat:

  1. Kør blomkålen i foodprocesseren (eller riv det på den grove side af rivejernet)
  2. Skræl og skær mango’en i tern
  3. I en skål vender du mango og blomkål med skyllede mynteblade
  4. Anret babyleaves i et fad og hæld blomkål/mango/mynte blandingen over
  5. Pil og hak pistacienødderne groft
  6. Drys pistacienødder og granatæbler udover

Sådan, så er salaten færdig. Jeg kan anbefale grillmad til salaten, men den er også rigtig god til en omgang kartofler med High Carb Low Fat sovs, som den fra PlantePusherne. Det var alt til denne lille, lette salat.