Mad & Sport’s kom godt i gang guide!

Bøger om vegansk kost

For helbredets skyld, for miljøets skyld, for dyrenes skyld. Der er mange gode grunde til følge en vegansk, plantebaseret kost og livsstil. Men spørgsmålet er hvordan man kommer i gang? Og ikke mindst, hvordan gør man det til en livsstil der varer ved?

Der er nogle der kan lave overgangen fra den ene dag til den anden, uden at blinke med et øje. Ud fra min egen erfaring og det jeg har oplevet andre have succes med, så er det dog ikke den bedste måde at skabe vedvarende vaner. Men jeg synes det er imponerende, at der er nogle der bare gør det og får det til at virke.

Mad & Sport’s kom godt i gang guide

For mig personligt, var det vigtigt at finde mit eget tempo. Jeg kastede mig ud i det for mit helbreds skyld og fandt først senere ud af fordelene for miljøet og de etiske spørgsmål om dyrevelvære.

Jeg tror det er vigtigt, at tage små skridt – og rose sig selv på vejen for de fremskridt man gør. For mig var det en glidende overgang, hvor jeg gradvist blev klogere på hvad der virkede for mig. Jeg begik dog en række fejl, både for mig selv men også i sociale sammenhæng. De fejl har jeg lært af, hvilket jeg sætter pris på. Guiden har jeg fyldt med tips og tricks, så andre ikke behøver at begå de samme fejl som mig. Jeg har forsøgt at få alle de ting med, som jeg gerne selv ville havde vidst inden jeg gik i gang.

Uanset hvilket tempo du er komfortabel med, er guiden og de øvrige indlæg her på bloggen, skrevet for at hjælpe dig på din rejse og støtte dig i at skabe vedvarende, sunde vaner.

Der findes ingen kraft på jorden, der kan bryde din vilje til at motivere dig selv. Hold fast i hvorfor du er interesseret i at følge en plantebaseret kost – uanset årsagen. Det er mit håb, at guiden kan besvare dine praktiske spørgsmål samt inspirere og støtte dig, så din motivation bliver let at omsætte til vedvarende vaner.

Udfyld navn og mail herunder for at hente guiden

Når du skriver dit navn og din mail herunder får du tilsendt Mad & Sport’s kom godt i gang guide samt skriver dig op til vores nyhedsbrev. Jeg sender ikke spam og jeg deler ikke din mailadresse med andre.


Navn

E-mail