Smoothie med mango, jordbær og frisk mynte

Smoothie med mango og jordbær vegansk raw high carb low fat

Jeg tror, at jeg har nævnt det tidligere på bloggen. Jeg har virkelig en svaghed for mango. Denne lille, gyldne frugt. Da jeg var i Dubaii fik jeg en komplet ny oplevelse af mango. Jeg fik en smoothie med mango, som jeg aldrig glemmer. I Dubaii får de mango direkte fra Pakistan, hvor de korte afstande gør, at frugten får lov til at modnes i længere tid på mangoplanten. Det giver en mere fyldig og sødere smag end dem vi kan få herhjemme.

Smoothie med mango, jordbær og frisk mynte

Denne smoothie er en vegansk smoothie, naturligvis raw food og så er den uden nogen form for mælk. Det er med andre ord en high carb low fat smoothie med mango, jordbær og frisk mynte. Det er en energibombe, så jeg vil ikke anbefale at du drikker den om aftenen. Om morgenen eller i løbet af dagen er de bedste tidspunkter at drikke sådan en smoothie.

Ingredienser:

  • 1/2 mango
  • 2 bananer
  • 10-15 jordbær (gerne frosne)
  • Massere mynte (har du ingen mynte, så brug lidt af en anden frisk urt)
  • Evt. isterninger ellers koldt vand

Sådan laver du vegansk smoothie med mango, jordbær og frisk mynte:

  1. Smid det hele i blenderen og tryk på “go-go-go”-knappen
  2. Nyd den kold, i solen.

Jeg har efterhånden en del smoothie-opskrifter på bloggen. Fælles for de fleste er, at de er uden mælk og uden tilsætninger. Jeg tror på en high carb low fat vegansk livsstil med fokus på hele, uforarbejdede fødevarer. Det afspejler opskrifterne på bloggen og det er mit håb, at du kan bruge disse opskrifter til at finde inspiration samt finde din egen vej og balance her i livet. Du finder de mange smoothie opskrifter her og de øvrige opskrifter på siden ved at klikke her. Har du brug for at søge inspiration og viden om en high carb low fat vegansk livsstil, så vil jeg anbefale blandt andet den danske blog “Plantemad” af Leif Varmark.

Tips til et langt liv fra de længstlevende mennesker Nærmest samtlige religiøse retninger, indeholder episke historier om ekstrem aldring. I følge biblen levede helgenen "Servatius" til han var 375 år, hinduernes Devraha Baba levede til han var 750 år og buddhisternes LP Suwang, der gik bort i 1995, havde vandret på jorden i mellem 200 og 500 år. Aldr...
Sød gulerodscreme som frokostpålæg Jeg har altid været glad for gulerødder - eller det har jeg faktisk ikke. Jeg kan måske spise en gulerod eller to, men så bliver jeg træt af at tykke på dem eller smagen stopper med at sige mig ret meget. Tilgengæld elsker jeg smagen af gulerod i andre ting, f.eks. i supper og boller. Derfor har jeg...
Veganske havregrynskugler Når julen nærmer sig er der altid en ting, jeg bare må have. Havregrynskugler! Men de er ofte fyldt med smør og sukker. Jeg er virkelig glad for at jeg har fundet disse sunde veganske havregrynskugler. Jeg var nok én af dem der kunne spise en plade Marabou hurtigst og en af de største slikmunde i o...
Oliefrit bønnepålæg til din sandwich (HCLF) Det her er en kan man kalde for en grundopskrift på bønnepålæg og den findes faktisk op til flere steder på nettet, i lidt varierende form. Den her form virker godt for mig. Bønnepålæg er både lækkert og let at lave - der er masser gode næringsstoffer i, de mange fibre i bønnerne er med til at give ...
Del den gode stemning her:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *