Vegansk bodybuilder Frank Medrano

Vegansk bodybuilder Frank Medrano veganer vegansk atlet

Frank Medrano er en utrolig calisthenics udøver! Den styrke og kontrol han besidder, gør ham i stand til de mest utrolige ting. Han er bodybuilder og er blevet stemplet som ‘Super human’ af mange, på grund af sin helt unikke fysik. Hvor får han sine proteiner fra? Planter. Den er god nok. Frank Medrano er vegansk bodybuilder og calisthenics udøver.

Men Frank Medrano er ikke alene om at være vegansk bodybuilder. Billy Simmonds, Amanda Riester, Dusan Dudas, Jim Morris, Patrick Baboumian, Kenneth Williams. Listen af veganske bodybuilders vokser stødt, i takt med at folk opdager, hvor effektiv plantebaseret kost er for fysisk performance.

Frank Medrano – Vegansk bodybuilder

Udover at være vegansk bodybuilder, er Frank Medrano også et utroligt motiverende menneske, der tror på det bedste i alle andre. Han har et kærligt budskab, om at vi skal støtte hinanden i de forandringer og personlige udfordringer vi forsøger os med.

“Stay Humble, be positive, support anyone who decides to put in their effort to better themselves.”
– Frank Medrano

Et vigtigt budskab, ikke mindst i et land som Danmark hvor vi desværre har det bedst, med at alt er som det plejer at være. Forandringer er for mange en utryg og risikofyldt affære, frem for en mulighed. Lad os følge Frank Medrano’s ord og støtte hinanden.

Det var et sidespring. Tilbage til den veganske bodybuilder. I følge Frank Medrano er de to vigtigste elementer for at opnå resultater (udover træning), følgende:

  •  Vegansk kost
  •  Optimal restitution og søvn

Størstedelen af hans måltider består af linser, quinoa, bønner, broccoli, spinat, fuldkornsbrød, pasta, søde kartofler, brune ris, mandelmælk, nødder, frugt, champignon og så videre.

Som vegansk bodybuilder er Frank Medrano esktremt åben og ærlig om sin kost. Han fortæller at han anvender plantebaserede kosttilskud, men at de er og bør være lige netop dette – et tilskud til en i forvejen sund og plantebaseret kost.

Personligt ser jeg frem til, at Danmark får en vegansk bodybuilder.

Find mere med Frank Medrano ved at klikke her!

Vegansk atlet og iværksætter Brendan Brazier Brendan Brazier er vegansk atlet, langdistanceløber og iværksætter. Han er én af efterhånden mange, veganske atleter eller primært plantebaserede atleter. Brendan skriver og taler ivrigt om de helbreds- og performancemæssige fordele ved en vegansk kost. Da jeg valgte at blive veganer, havde jeg all...
Veganer og stærkmand Patrick Baboumian Er du veganer, er du formodentlig ikke bekymret for, hvor du får dine proteiner fra og om du får nok. Ikke desto mindre, er spørgsmålet "hvor får du dine proteiner fra?" nok et af de spørgsmål du vil modtage flest gange som veganer. Bliver jeg spurgt, "når nu du er veganer, hvor får du så dine prot...
Del den gode stemning her:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *