• Antal personer: 2
  • Tid: 20 min.

Tip: Skal I have til frokost eller aftensmad dagen efter så lav en dobbeltportion.

Ingredienser:

  • 2 dl bulgur (helst den fine slags)
  • ½ dåse tomatpasta/tomatpuré
  • Friskhakket persille
  • 1 rødløg
  • 1 rød peberfrugt

Fremgangsmåde:

  1. Kom bulguren i en skål
  2. Hæld kogende vand over bulguren så det dækker ca. 1 cm over bulguren
  3. Lad det trække i ca. 15 minutter
  4. Imens det trækker så hakker og vandsteger du rødløg og peberfrugt ganske kort
  5. Efter 15 min. hælder du det overskydende vand fra bulguren, tilsætter tomatpuré og rører godt rundt
  6. Herefter tilsætter du rødløg, peberfrugt og frisk persille – Værsgo’ !

Variationer:

  • Forårsløg
  • Cherrytomater skåret i skiver

Jeg håber du bliver lige så glad for vegansk bulgursalat som jeg, men hvis du vil prøve en helt anden form for vegansk bulgursalat har Mia Sommer også et rigtig godt bud.