• Antal personer: 2
  • Din tid: 20 min
  • Samlet tid: 40 min

Tip: Skal I have til frokost eller aftensmad dagen efter så lav en dobbelt portion!

Ingredienser:

  • 500 g kartofler
  • 300 g gulerødder
  • 3 løg
  • 1/2 broccoli
  • 1 rød peberfrugt
  • 1,25 liter vand
  • En knold ingefær, finthakket
  • 3 fed hvidløg, pressede
  • 3-4 tsk. karry
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. salt

Sådan laver du vegansk grøntsagssuppe:

  1. Skær kartofler og gulerødder i stykker og hak løgene groft
  2. Kog kartofler, gulerødder og løg sammen med alle de andre ingredienser undtagen broccoli og peberfrugt
  3. Skær broccolien i buketter og peberfrugten i stykker
  4. Tilsæt broccoli og peberfrugt til suppen, når den har kogt 15 minutter.
  5. Lad suppen koge videre 5-10 minutter med broccoli og peberfrugt.
  6. Sæt stavblenderen i suppen og lad den køre til du har den ønskede konsistens – eller smid suppen over i din blender
  7. Smag suppen til med salt og peber

Du kan med fordel servere vegansk grøntsagssuppe med noget frisk brød til og krydderurter på toppen. Du kan med endnu større fordel udforske hvor mangfoldig grøntsagssuppe kan være. Det kan du gøre ved at tjekke disse 6 forslag til vegansk grøntsagssuppe fra Emma.