• Antal personer: 2
  • Tid: 15-20 min.

Tip: Skal I have til frokost eller aftensmad dagen efter så lav en dobbelt portion!

Ingredienser til vegansk kartoffelsalat:

  • 500 g kartofler
  • 250 g cherrytomater
  • 1/2 bundt radisser
  • ½ bundt purløg

Ingredienser til dressing:

  • 250 ml sojayoghurt, naturel
  • 1/2 bundt dild
  • 1/2 bundt purløg
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 1 tsk. salt
  • Peber efter smag

Sådan elsker jeg at lave vegansk kartoffelsalat:

  1. Skær kartoflerne ud i tern og kog dem cirka 10 minutter
  2. Skær cherrytomaterne groft
  3. Skær radisserne ud i tynde skiver
  4. Bland ingredienserne til dressingen sammen i en skål ved siden af
  5. Bland kartoflerne, tomaterne, radisserne og dressingen sammen
  6. Klip frisk purløg henover
  7. Nyd den friske kartoffelsalat

Hvorfor er den her veganske kartoffelsalat så god? Det er den fordi den talentfulde og kogebogsaktuelle Mia Sommer er ophavs-kvinden. Tjek Mia og hendes mange opskrifter ud på hendes blog. Hun er dygtig og gør det nemt at vælge grønt, med alle hendes lækre opskrifter.