De bedste hjemmesider om vegansk sport og sundhed

Vegansk sport og sundhed på motorcross cykel en vegansk atlet

Der findes et hav af information på nettet om sport, ernæring og kost. Herunder har jeg forsøgt at samle de bedste hjemmesider vedrørende vegansk sport og sundhed. Jeg tror, det er lykkedes mig at få en fornuftig blanding af internationale og nationale medier, sportsentusiaster og ernæringsnørder. Men hvis jeg alligevel har glemt en side der er relevant ift. vegansk sport og sundhed, så smid den gerne afsted i min retning så vi kan få den med på listen.

Hjemmesider med videnskab vedr. vegansk sport og sundhed

Nutritionfacts.org
NutritionFacts.org er en offentlig service, leveret af Dr. Michael Greger. På siden udgives løbende opdateringer af den seneste videnskab indenfor ernæring, i korte og spiselige videoer.
♣ www.nutritionfacts.org

PCRM:
Physicians Committee for Responsible Medicine (PCRM) indeholder massere links til videnskabelige artikler og undersøgleser om kost og ernæring.
♣ www.pcrm.org

Blue Zones:
Blue Zones er hjemmesiden for Dan Buettner’s undersøgelser af de længstlevende kulturer i verden og et godt sted at finde mere information om, hvorfor menneskerne i disse kulturer lever meget længere end alle andre.
♣ www.bluezones.com

Dr. McDougall:
Dr. McDougall er manden bag ‘The Starch Solution’ og på hans hjemmeside finder du masser videnskabelige artikler om kost og ernæring, opskrifter, tips og tricks, med mere. Hjemmesiden og en del af materialet er ved at blive oversat til dansk og det danske link finder du herunder.
♣ www.DrMcDougall.com
♣ www.DrMcDougallDanmark.com

Plantemad:
Plantemad.dk er en dansk hjemmeside om plantebaseret kost og livsstil, med stor fokus på de videnskabelige aspekter af kostens indflydelse på vores helbred og velvære.
♣ www.plantemad.dk

Hjemmesider om vegansk kost, ernæring og sport:

Rich Roll:
Rich Roll er plantebaseret langdistanceatlet med en inspirerende historie om alkoholmisbrug og helbredsproblemer. På hans hjemmeside og via hans PodCast der pt. ligger nummer #1 på iTunes, finder du en masse god information.
♣ www.richroll.com

Earthlete:
Earthlete er Danmarks største platform for plantebaserede atleter. Siden er fyldt med gode tips til, hvordan man øger sin performance på en plantebaseret, vegansk kost.
♣ www.earthlete.dk

No Meat Athlete:
Matt Frazier, der er manden bag No Meat Athlete, er marathon-løber og ultraman. Siden starten i 2009 har No Meat Athlete fået mere end 20.000 følgere. Siden er pakket med gode tips og opskrifter for atleter!
♣ www.nomeatathlete.com

Running Raw
Running Raw er Tim Van Orden’s hjemmeside om at løbe langt på en vegansk kost. Masser gode facts.
♣ www.runningraw.com

The Fruitarian
The Fruitarian er Michael Arnsteins hjemmeside. Michael Arnstein er plantebaseret langdistanceatlet. Siden er pakket med gode tips om kost og ernæring.
♣ www.thefruitarian.com

Durian Rider:
Durian Rider er langdistance-udøver, men først og fremmest kost- og ernærings-filantrop. Du finder det bedste materiale af ham, på hans YouTube kanal, hvor han deler sit syn på kost og ernæring, og hvor han ikke er bange for at skille fårene fra bukkene.
♣ www.durianrider.com
♣ Durian Rider Youtube

Dave Scott:
Dave Scott er langdistance-atlet og rekordindehaver for flest vundne Iron Man verdensmesterskaber. På hans hjemmeside finder du videoer og artikler om træning.
♣ www.davescottinc.com

Thrive Forward:
Thrive Forward, af Brendan Brazier, er nok det mest geniale video-baserede uddannelsesprogram indenfor kost og ernæring. Brendan deler ud af sin viden om kost og ernæring, med fokus på atletisk performance.
♣ www.thriveforward.com

FoodnSport:
Food & Sport er hjemsted for Dr. Douglas Graham og har et aktivt forum for plantebaserede sportentusiaster. Her får du masser råd og vejledning til din træning, din kost og performance på planter!
♣ www.foodnsport.com/

Oliefri hummus – lav din egen favorit (HCLF) Jeg tror alle har deres helt egen personlige favorit når det kommer til hummus. Hummus kommer jo i hundrede forskellige afskygninger, men her er mit bud på en oliefri hummus. Man kan kalde det for en grundopskrift, for du kan tilsætte hvad du har lyst til at ingredienser hertil for at twiste det i d...
Vegansk koldskål med friske bær Da jeg voksede op, var der intet der kunne slå den gamles koldskål. Der var intet bedre end at komme hjem til en frisk omgang af min fars koldskål med cornflakes. Den var så god, at som en lille gimmick fik min storebror opskriften og den hemmelige ingrediens af vide, da han blev 30 år. For alle os ...
Vegansk raw food brownie med valnødder Jeg har haft denne vegansk raw food brownie med valnødder med til flere festlige lejligheder. Jeg havde den på et tidspunkt med til en herremiddag med alle drengene. Her serverede jeg den med hjemmelavet is fra PlantePusherne. I den her vegansk raw food brownie er der dadler, valnødder, kakao og ko...
The Organic Lab – Middag på Vegansk Gourmetrestau... The Organic Lab er en vegansk gourmet restaurant og vinbar i hjertet af København. Maden er utrolig smuk og fantastisk velsmagende. Betjeningen er høflig og service-minded. Alle retter og vine præsenteres ved servering, hvilket tilfører middagen en velfortjent højtidelighed.  Der er kredset om detal...
Del den gode stemning her:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestPrint this pageEmail this to someone

4 thoughts on “De bedste hjemmesider om vegansk sport og sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *