• Antal personer: 2
  • Din tid: 45 min

Tip: Skal I have til frokost eller aftensmad dagen efter så lav en dobbelt portion!

Ingredienser:

  • 2 dl brune ris
  • 100 g spinat
  • 4 friske tomater
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/4 broccoli
  • 1/2 pakke bønnespirer
  • 1/2 pakke sukkerærter
  • 1-2 avocado
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lime
  • 1 pakke fuldkorns madpandekager

Sådan laver du veganske madpandekager:

  1. Kog risene efter anvisningen på pakken
  2. 10 minutter inden risene er færdige hakker og klargør du grøntsagerne
    Tomater, peberfrugt, spinat, bønnespirer, sukkerærter og broccoli
  3. 5 minutter inden risene er færdige tænder du ovnen og ligger pandekagerne ind
  4. I mens de bliver lune moser du avacado og rør presset hvidløg og lime i
  5. Servér det hele så gæsterne selv kan sammensætte deres egne pandekager

Så er køleskabet tømt og maverne er fyldte – alle er glade og tilfredse.

I øvrigt, hvis du har lyst til at prøve noget andet til dine pandekager, vil jeg anbefale at du laver et bønnespread eller en tomatsovs til. Begge dele giver et godt resultat med de mange grøntsager og ris. Hvis du har nogle tip til madpandekager, som jeg har overset, må du meget gerne skrive dem herunder.