3. halvleg er en del af kampen

Jeg skulle noget oldboys fodbold og for os, så er 3. halvleg en helt integreret del af kampen. Vi kæmper os igennem de først to. Vi er alle sammen nogle ældre drenge efterhånden og kondien er nok ikke helt som den var da vi var yngre. Det betyder dog vikke så meget, for vi har det rigtig hyggeligt sammen, og vi har nogle gode timer hvor vi hygger os. Når vi når pausen i kampen, så begynder de første spillere allerede og snakke om den kolde øl der står og venter ude i omklædningsrummet. Det er jo lige før man kan begynde at høre at den står derude og kalder på os.

En brygger selv øl

Der er en af vores spillere der brygger øl selv hjemme, og det er naturligvis ham der har fået til opgave at have en god kold øl med til det. Det er en gammel aftale vi har lavet, for den gang han startede med ølbrygning, der var det meget vigtigt for ham, at få andre mening omkring det øl han gik rundt og lavede. Der var et tidspunkt hvor ham mente, at nu var det ikke helt hans ture mere. Der fik han dog hurtigt at vide, at man ikke kan lave om på de gamle aftaler man har lavet. Han mente dog at der var nogen af os andre der måtte gå i gang med at brygge øl, og han lovede at hjælpe den eller de spillere der gik i gang med det. Det var så her og godt kunne se, at det ville være meget rimeligt hvis vi andre også gik i gang med at brygge, for det er da ikke helt fair at en spiller skal brygge til alle os andre. Jeg gik derfor ind på siden https://bryggerbog.dk/ hvor jeg fandt en gratis bog om ølbrygning. Den fik jeg læst og så mødtes vi 2 spillere ude i min garage i lørdag morgen, og så skulle vi i gang med at brygge vores egen øl. Jeg var vildt spændt, men ham som havde brygget en lang periode, var også med som han havde lovet, og det var derfor ikke så svært når man har en erfaren brygger med sig. 

Vi 2 nye bryggere har herefter brygget sammen nogle gange, og vi har efterhånden brygget mange forskellige øl og vi har haft med til holdet nogle gange. Nu skiftes vi til at brygge og det er meget rart at man ikke skal sørge for at have øl med hver gang der er kamp. Nu glæder vi os til, at der er et hold mere der skal i gang, så nu er vi snart 3 hold der kan brygge øl til vores hold.