Aktive måltider i vintermånederne

Klassisk dansk med et twist

Dagen i dag starter ud i hjemmet. Tag noget simpelt men casual pænt på. Til herrerne tænker jeg skjorte og sweater. Til kvinderne bukserne og en pæn top. Det vigtigste er at man kan holde varmen. Fordi turen går tilbage i de danske traditioner. I skal ud til lumskebugten. I tager cyklen derud og stopper op ved kastellet inden. I skal gå en lang tur hele vejen rundt om volden. Nyd den flotte udsigt. Nyd den friske, kolde luft som blæser i dit hår og græsset. Se gardernes lille vagtskifte. Det er for dem en ære at bevogte kastellet på trods af at det er en af de mere stille vagter man kan få. Det er nemlig på kastellet af forsvarets efterretningstjeneste holder til. Der er altså yderste fortrolige informationer inde bag nogle af de 250 år gamle mure. Herefter, når i er blevet blæst godt igennem, tager i på lumskebugten hvor i skal have serveret klassisk dansk smørrebrød med dertilhørende snaps og pilsner.

Vinterbadning og kurhotel

Vinterbadning er ikke for alle med lad dig ikke afskrække. Det er en super fed ting at kunne bare for dit eget helbred og dit sociale velfærd. Tro det eller ej så er vinterbadning en social sport hvor man i par eller i flok tager ned til vandet, hopper kort i og står ellers og nyder en kop varmt i godt selskab. Dagen i dag starter i endnu højere grad hjemmefra. Du skal her huske følgende: badekåbe, badetøj, kaffe i en termokop, og godt med varmt skiftetøj. Først tager du sammen med dine venner, familie eller hvem end det er du har besluttet dig for at tage afsted med ned til vandet. Vær forsigtig ikke at falde i da dette kan være farligt. Gå hurtigt men forsigtigt i og kom hurtigt op igen. Skynd dig at blive tør og tag noget varmt uldtøj på asap. Nu kan du mærke den varme og friske sensation falde over dig mens du drikker din kaffe. Når du er blevet tilpas varm så skal du med dine venner op til skodsborg spa og hotel til en lækker brunch.

Forlystelser og pæn middag

Ja, du havde nok gættet det. Du og dine venner skal i tivoli. Tag godt med tøj på fordi det er super koldt, mildest talt. Og når du skal op i det gyldne tårn bliver du nødt til at kunne nyde udsigten og ikke blive forfrossen. Når du er fuldstændigt rundtosset efter at have taget alle forlystelserne skal i flok over og spise lækker aftensmad. I skal have pænt tøj på da i skal sidde på tre af tivolis bedste restauranter. Hvis i efterfølgende har fået lidt at drikke og er blevet mætte efter en lækker middag, men stadig er klar på en oplevelse er der heldigvis masse inspiration at hente.