Find den rigtige kaffemaskine til din virksomhed

Når du skal udstyre din virksomhed med den rigtige kaffemaskine, er der mange faktorer at tage hensyn til.

 

Hvor mange mennesker vil bruge den? Hvad er dit budget? Hvilken form for vedligeholdelse kræver den?

 

I dette indlæg vil vi besvare alle disse spørgsmål og meget mere, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvilken kaffemaskine der er den rigtige for din virksomhed.

 

 

Hvor mange mennesker vil bruge den?

Det første spørgsmål, du skal besvare, er, hvor mange mennesker der vil bruge kaffemaskinen dagligt.

 

Hvis du har et lille kontor med kun en håndfuld medarbejdere, kan det være tilstrækkeligt med en personlig kaffemaskine eller endda en fransk presse.

 

Men hvis du har et stort kontor med snesevis eller endda hundredvis af medarbejdere, har du brug for noget meget større, som f.eks. en airpot-brygger eller en kommerciel espressomaskine.

 

Husk på, at antallet af personer, der bruger kaffemaskinen, også vil diktere, hvor ofte du skal fylde den op, så vælg derefter

 

Hvad er dit budget?

Selvfølgelig er prisen altid en vigtig faktor, når du foretager et erhvervskøb.

 

Heldigvis findes der kaffemaskiner til alle prisklasser.

 

En personlig kaffemaskine kan koste så lidt som 20 dollars, mens en high-end kommerciel espressomaskine kan koste flere tusinde dollars.

 

Når du har fastslået, hvor mange medarbejdere der skal bruge maskinen, og hvilke funktioner de har brug for, kan du begynde at indsnævre dine muligheder ud fra prisen

 

Hvilken form for vedligeholdelse kræver den?

Kaffemaskiner kræver forskellige niveauer af vedligeholdelse afhængigt af deres størrelse og funktioner.

 

Personlige kaffemaskiner skal f.eks. normalt blot afkalkes lejlighedsvis (de fleste har indbyggede filtre, der gør det automatisk) og have tømt kaffegrumsbunden efter hver brug.

 

Kommercielle espressomaskiner kræver hyppigere afkalkning (månedligt eller endog ugentligt i nogle tilfælde) og rengøring af bagskylning og mælkesystem.

 

Sørg for at tage højde for de omkostninger og den tid, der kræves til vedligeholdelse, når du vælger en kaffemaskine til din virksomhed

 

Konklusion

Der er meget at overveje, når du skal vælge en kaffemaskine til din virksomhed, men forhåbentlig har denne vejledning gjort processen lidt lettere.

 

Husk at tage højde for, hvor mange personer der skal bruge maskinen, hvad dit budget er, og hvilken vedligeholdelse den kræver.

 

Med disse oplysninger i hånden burde du være i stand til at finde den perfekte kaffemaskine til din virksomheds behov.