Giv en spaoplevelse i Danmark eller i Sverige som julegave i år

Hvad er bedre end en afslappende spadag eller et spaophold, hvor man kommer helt ned i gear? Det kan være svært at svare på, men der findes i hvert fald et hav af muligheder, når det kommer til spa, hvor du og en kæreste eller en bedre halvdel kan komme væk fra hverdagens gøremål og stressende pligter. Vi har derfor samlet en liste med anbefalingsværdige steder til både den perfekte spadag eller til det perfekte spaophold.

 

Kom væk fra hverdagens stress og jag med en spadag

Hverdagene kan hurtigt og nemt blive fyldt med alverdens forskellige gøremål og stressende deadlines, som skal gøres og nås. Dog er det også vigtigt, at hjernen og ikke mindst kroppen af og til får ro og kommer helt ned i gear.

 

Her kan det være oplagt at tage afsted på en spadag. En spadag, hvor både hoved og krop kommer væk fra hverdagens stress og jag. Om end du bor i den ene ende af landet eller i den anden, så kan du komme på spadag på et af Danmarks bedste kurbade eller hoteller. Her kan du blive forkælet helt ned til mindste detalje og dermed trække stikket og slappe helt af.

 

Tag på tur og wellness til Læsø og få en prisvindende oplevelse hos Læsø Kur, som både i år 2013 og 2014 vandt Oplevelsesprisen i kategorien Wellness. Eller tag hen og oplev Pure Nature i Aarhus, Lübker i Midtjylland eller Kurbad Limfjorden i Nordjylland, som sætter rammerne for en forrygende spadag i fantastiske omgivelser.

 

Forkæl en du holder af med et lækkert spaophold

Tag enten din kæreste, din bedre halvdel eller en ven med på et uforglemmeligt og afslappende spaophold enten i Sverige eller i Danmark.

 

Vil du gerne invitere ud på et spaophold uden for de danske grænser, så kan du invitere en person med, som du holder af, til den sydlige del af Sverige – nemlig Skåne. Her kan turen enten gå til kurbyen Båstad på Hotel Skansen eller til en af Nordens bedste spahoteller, Ystad Saltsjöbad. To steder, som byder på mindeværdige oplevelser og afslappende dage i særklasse. Tag til enten Hotel Skansen eller til Ystad Saltsjöbad og oplev ligeledes en smuk og unik udsigt ud over henholdsvis Kattegat og Østersøen.

 

Ønsker du blot at tage en, du holder af, med på et afslappende spaophold i skønne Danmark, så kan du selvfølgelig også finde forskellige ophold i rundt om i landet. Ophold, som byder på mange lækre og fantastiske faciliteter, som får jer til at glide helt ned i tempo, således I kan nyde nuet og hinandens foretrukne selskab. Faciliteterne dækker over forskellige spatilbud, afslapningsområder, saunaer, behandlinger, og meget andet. Så tag en person med, som fortjener ren forkælelse og afslapning, og lad jer sammen nyde tilværelsen.