Hænger mad og sport sammen?

Mad og sport kan i mange tilfælde hænge sammen. Det kan både være som tilskuer til sport, eller hvis du selv er udøvende atlet.

Få mad inden det store brag

Hvis du elsker at gå til sport selv, kan det fx være oplagt at mødes til mad inden det store brag. Det kan enten være derhjemme med de gode venner, du skal se kampen sammen med, eller det kan være i klubben, hvor du fx i logen kan få varm mad inden braget.

 

Der er mange, der er glade for at mødes og spise mad sammen, inden de skal se sport med hinanden. Hvis du ikke allerede gør det, kan det da være, at du skal til at gøre det til en vane. Og skal du fx ikke på stadion, kan du jo også bare gøre det derhjemme sammen med dine venner.

Husk stadionpølsen

Hvis du skal på stadion og se en fodboldkamp, kan det også være en god idé at smage på noget af det, de har på stadion. Mange steder serveres der pølser og brød, og det er en fast tradition for mange tilskuere lige at skulle en tur forbi boden med de grillede pølser, inden man finder sine pladser på stadion.

 

Det kan ændre sig fra stadion til stadion eller fra land til land, hvad der ligesom er tradition for at spise. Derfor kan du i udlandet også tit opleve, at der serveres andet end bare stadionpølser. I Danmark og Tyskland er det som regel pølser, i England er det meat pies, mens det i fx Belgien ofte er pommes frites med mayo.

Den rette mad kan give en bedre præstation på banen

Det er også vigtigt at kende til den rette ernæring, hvis du selv dyrker sport og gerne vil præstere bedre på banen.

Der kan hentes mange procenter i din præstation, hvis du bare kommer i gang med at spise på den mest optimale måde. Det kan du finde meget mere info om online, eller du kan gå i gang med at rådføre dig med en ernæringsekspert, hvis du vil blive klogere på det.