Har du brug for en kiropraktor

Book en tid hos Hipkiropraktik i Kolding – det er rigtig godt. Her møder du Lasse, han er vældig flink og vældig grundig. Her er der ingen ”kære mor” men øvelser og effektiv behandling af dine smerter.

Hipkiropraktik.dk i Kolding og Sønderborg

Er 2 forskellige klinikker, som er gået sammen under navnet Hip kiropraktik. Både Lasse i Kolding og Jonas i Sønderborg, leverer kvalitets behandlinger til alskens smerter.

Har du en henvisning fra dit forsikringsselskab, kan du bare booke en tid og tage papirerne med, så er du klar til at få lettet hverdagen med en erfaren kiropraktor.

 

Begge kiropraktorer har flere års behandling på bagen og går begge ind for behandlinger som går i dybden og giver resultater. Du kan forvente at det gør ondt og at det virker for dig, ligemeget hvilek smerte problemer du har. Her får du ikke symptombehandling og pille recepter, for det hjælper sig ikke.

Behandlinger mod diverse problemer

Hos Hipkiropraktik.dk kan du få en lang række af behandlinger. Som kiropraktor i Kolding har Lasse patienter fra kontor, fabrik, sport og mange andre erhverv. Selv om du ”bare” sidder ned det meste af dagen kan du sagtens få brug for en kiropraktor. Hos Hipkiropraktik kan du blive behandlet for alt fra hovedpine til skulder smerter til ryg smerter ned til ankel og fod smerter. De mest gængse steder folk får problemer er ryg, nakke, lænd og arme. Meget skyldes for dårlige arbejdsstillinger også ved skrivebordet.

 

Har du været ude for en ulykke og har brug for en kiropraktor i Kolding til at hjælpe dig videre med livet og især hverdagen, skal du booke en tid hos Lasse. Så får du kyndig hjælp til piskesmæld og andre problemer i kroppen.

 

For Lasse gælder det om at få dig smertefri og videre i livet så hurtigt og effektivt som muligt. Du får ofte øvelser som skal laves imellem konsultationerne, og her lægges vægt på SKAL. Vil du have det bedre, må du også være villigt til at gøre hvad der kræves.

Vælg den rigtige kiropraktor

Nogle kiropraktorer symptombehandler hellere end at hjælpe dig til en bedre hverdag. Det kan da også være hyggeligt med lidt hjælp hver eller hver anden uge, det flytter dig bare ikke nærmere et godt liv. Disse kiropraktorer har en anden indgangsvinkel til faget og har du gået hos sådan en i længere tid uden resultater, bør du overveje at kontakte Lasse i Kolding eller Jonas i Sønderborg, alt efter hvor du bor. De giver dig valuta for pengene, hver gang og de er ikke interesseret i at holde på dig. Der er mange som har brug for hjælp med smerter, og de vil hellere hjælpe mange end få.

 

Vælg en rigtig god kiropraktor i Kolding eller Sønderborg og book tid i dag.