Hold dig skadefri under din flytning

Tunge, hårde og skæve løft. De klassiske kendetegn man forbinder med når man har planer om at flytte fra hus og hjem. Din krop er gjort varm af al’ den aktivitet fra op og ned ad trapper – muskler, led og andet er smurt, men sås snart du vender næsen hjem kan du mærke det hårde arbejde kroppen. Det gør ondt. Ofte i ryggen, den er nemlig tit ekstra udsat. Det er ømt, men på en forkert måde. Spørgsmålet er så, hvordan undgår man disse skavanker bedst muligt. Vi har i denne artikel forsøgt at samle en række gode råd til dig der skal flytte, og gerne vil undgå div. Følgeskader. Læs med nu.

Hold dig sund og rask med træning

Det giver næsten sig selv. Træning er det bedste værktøj mod skader og for at forebygge dem. Det vil altså sige, at flytning ikke er en undtagelse. Så læg en plan hvis du ikke allerede har gjort det. Hvilke områder er du svagest og hvilke områder er stærkest. Måske ved du, at der er nogle bestemte, udsatte områder som godt kunne bruge en kærlig hånd. Sæt gerne dit fokus her, og gerne på led, stabiliserende øvelser og helt sikkert også din core. For den er byggestenene for mange af de løft du kommer til at lave under din flytning. Mavemusklerne holder dit korpus stabilt og er derfor med til at holde din postur i den rigtige position. Tag dig tid, om det er 1 time i ugen eller mange timer. Alt du gør er den rigtige vej mod målet.

Pak dine flyttekasser forsvarligt

Det kan ikke understreges nok. Det er yderst vigtigt at du selv tager ansvar og tænker på hvordan du løfter. Skæve løft med tunge flyttekasser er den sikre vej mod rygskader eller lign. Kroppen er bygget på en bestemt måde, så forhold dig til det. Prøv så vidt muligt at lægge overbøjning til et minimum. Løft med benene i stedet. Men det absolut bedste værktøj er at pakke dine flyttekasser således de ikke bliver for tunge. Det mindsker chancerne for dumme skader. Hold flyttekasser så tæt ind til kroppen som muligt, så har du tyngdekræften og andet til din fordel. Alt i alt, tænk dig om. Der er ingen grund til at gå på kompromis for at det går hurtigere. Skader under flytning er et nej tak.

Snak med et professionelt flyttefirma

Flytning, planlægning, børn, familie, økonomi. Det kræver så meget af dig, at du nu overvejer at udelegere selve flytningen af jeres hus og hjem. Det er forståeligt og et smart valg. Specielt hvis du gerne vil spare din krop og eventuelle skader. Den er nemlig allerede slidt, din krop. Så pas på den. Og det gør man ved at tage kontakt til et flyttefirma med skarpe priser og god service. For de har nemlig prøvet det før, og kan gøre det uden de store bump på vejen som du måske ville få med dig.