Opskrifter med kylling: De 5 bedste, hurtige opskrifter med kylling

Kylling er både lækkert og nemt at tilberede, og så findes der et væld af forskellige opskrifter med kylling både på nettet, i kogebøger og sikkert også i dine familiemedlemmers hukommelse. Leder du efter en god og hurtig opskrift på en lækker ret med kylling, så er du kommet til det rette sted – her får du nemlig 5 lækre opskrifter med kylling, der kan laves på en halv time eller mindre.

1. Pad thai med kylling

Hvis du er vild med asiatisk inspireret mad, er der masser af opskrifter med kylling, og så vil du helt sikkert også kunne lide den thailandske klassiker pad thai. I denne version får du den med kylling. Bloggen Valdemarsro har lavet en nem og overskuelig opskrift, der kun tager 30 minutter at lave, og så kan langt de fleste ingredienser fås i et almindeligt supermarked, så du kan drømme dig væk til varme og sol uden at skulle på eventyr for at finde ingredienserne til retten.

Find opskriften på pad thai med kylling her

2. Kylling i karry

En favorit blandt danskerne af alle de opskrifter med kylling, der findes, er selvfølgelig kylling i karry. Her får du en frisk fortolkning, hvor der også er tilsat æbler og ananas, og så er retten selvfølgelig en god måde at varme sig på i de kolde tider. Retten er både nem og sund, og så kan den laves på kun 30 minutter, så den passer ind i den travle hverdag.

Opskriften findes hos DR her

3. Kyllingefrikadeller

En anden favorit i Danmark er selvfølgelig frikadeller, og her får du den klassiske danske ret med et tvist – nemlig kyllingefrikadeller. Det er helt sikkert også en af de nemme opskrifter med kylling, og så smager de fantastisk og kan faktisk være mere saftige end de klassiske frikadeller. Denne version har fået tilsat hvidløg for et ekstra pift af krydderi, og du kan også selv eksperimentere med for eksempel chili, koriander, persille eller meget andet, der ifølge opskriftsforfatteren kan løfte smagen yderligere.

Denne opskrift kommer fra bloggen Maden i mit liv og kan findes her

4. Vietnamesiske sommerruller

Som tidligere nævnt, er der mange opskrifter med kylling i det asiatiske køkken, og denne er en af dem. Det er en let ret, der får dig til at drømme om lyse og lune sommeraftner, og så er retten også yderst nem at lave. Det kan også være en sjov opskrift at prøve af med familien, der kan hygge sig med at samle rullerne.

Du finder opskriften hos Ubberup Højskole her

5. Tarteletter med høns i asparges

Der findes mange opskrifter med kylling, der kan gå under kategorien ”comfort food” og denne er ingen undtagelse. Tarteletter med høns i asparges er perfekt til den kolde tid, og denne opskrift tager kun 20 minutter at bikse sammen, så du har masser tid til at lave andre ting.

Det er igen Valdemarsro, der står for opskriften, og du kan finde den her.