Opskrifter med kylling: Disse 4 opskrifter skal du bruge din kylling til

Der findes mange forskellige opskrifter med kylling, og det kan være svært at finde ud af, hvad du skal bruge den alsidige fugl til, hvis du har en hel kylling liggende i køleskabet eller eventuelt kyllingebrystfilet eller en af de mange andre udskæringer fra kyllingen. Hvis du mangler inspiration til opskrifter med kylling, så får du her 4 opskrifter, du kan bruge din kylling til.

1. Timiankylling i ovn

Her får du en af de mange lækre opskrifter med kylling, hvor du kan bruge den hele kylling på en hel gang. Og krydderiet timian passer perfekt til en ovnstegt kylling, hvor den friske timian og det sprøde skind gør denne kylling til en lækker oplevelse. Det er desuden en nem opskrift, da kyllingen mest af alt skal have lov at passe sig selv i ovnen. Opskriften kommer fra Madens Verden, og de anbefaler for eksempel at servere kyllingen med en bulgursalat og brød, og begge dele kan ordnes, imens kyllingen er i ovnen.

Find opskriften her

2. Kyllingestykker med sprød nachospanering

Et sikkert hit hos både børn og voksne er sprøde kyllingestykker, og selvom der er mange opskrifter med kylling, der lover dig et sprødt resultat, er denne kylling paneret med knuste nachos, der giver kyllingen et lækkert ydre og en smag af majs. Opskriften er fra Valdemarsro, og hun anbefaler for eksempel at servere de sprøde kyllingestykker med guacamole og purløg. Du kan selv vælge, om du vil stege kyllingen på panden i olie, eller om du vil bage dem i ovnen. Og så skal du kun bruge 4 ingredienser, så det er virkelig en af de simplere opskrifter med kylling.

Opskriften kan læses her

3. Grøntsager og kylling i ovn

Af de mange opskrifter med kylling får du her en, hvor du både kan lave kylling og tilbehør på én gang. Du skal nemlig bare forberede både kylling og grøntsager, og så skal det hele ind i ovnen og hygge sig i ca. 35 minutter, hvor du kan bruge resten af tiden på at tilberede en salat eller lignende. Du skal ikke engang bekymre dig om at lave en sovs, da kyllingen og grøntsagerne selv danner den i bunden af bradepanden. Dette er altså en af de opskrifter med kylling, der indeholder alt, og hvor du ikke skal tænke på mere.

Du finder opskriften hos Spis Bedre her

4. Kyllingegryde med svampe

Hvis du har god tid, når det bliver mørkere og koldere udenfor, så er der masser af lækre opskrifter med kylling, du kan prøve af. Denne gryderet skal have lov til at simre, men til gengæld får du en smagfuld kyllingegryde, der for eksempel kan serveres sammen med brasekartofler. Det er også en af de opskrifter, der bruger hele kyllingen, så du virkelig kan udnytte hele fuglen til at give smag i retten.

Du kan finde opskriften hos alt.dk ved at klikke her