Sådan løser du et hornproblem

Hvis du hører en høj, irriterende lyd fra din bil, er det måske på tide at tjekke hornet. I dette blogindlæg viser vi dig, hvordan du løser et hornproblem. Først skal du tjekke sikringen. Hvis sikringen er sprunget, skal den udskiftes. Hvis sikringen ikke er sprunget, skal du kontrollere selve hornet.Gennemse dette websted for at planlægge et eftersyn eller en inspektion online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti.

Hvis hornet ikke virker, skal du muligvis udskifte det.

 

Først skal du samle et par stykker værktøj. En skruetrækker, en hammer og en boremaskine vil alle være nyttige. Du skal også bruge et stykke metal, enten et stykke plade eller en stang. Dette skal bruges til at lave det nye horn. Dernæst skal du fjerne det gamle horn. Det er normalt fastgjort med to skruer. Når skruerne er fjernet, bør du kunne trække hornet af.

Nu er det tid til at bore et hul i metallet. Dette hul vil blive brugt til at fastgøre det nye horn. Størrelsen af hullet afhænger af størrelsen på den skrue, du bruger.

 

Du kan købe et erstatningshorn i de fleste bilforretninger for reservedele. Når du har udskiftet hornet, skal du teste det for at sikre, at det fungerer korrekt. For at gøre dette skal du trykke på hornknappen på rattet. Hvis hornet lyder, fungerer det korrekt.

Tag din bil med til en mekaniker.

 

Der er et par andre ting, der kan være årsag til, at dit horn ikke virker. Hvis bilens batteri f.eks. er lavt, kan det være, at hornet ikke lyder. Hvis det er tilfældet, skal du oplade batteriet. Du skal måske også kontrollere ledningerne for at sikre dig, at de er korrekt tilsluttet. Hvis du følger disse trin, burde du kunne løse problemet med hornet. Selv om et bilhorn er en vigtig sikkerhedsfunktion, er der andre funktioner på din bil, som også er vigtige at vedligeholde. Det er f.eks. vigtigt at holde dine dæk korrekt oppustet og at have et reservedæk i tilfælde af en punktering. Du bør også regelmæssigt kontrollere din bils oliestand og fylde den op, hvis det er nødvendigt. Ved at passe på din bil kan du være med til at sikre din sikkerhed på vejen.