Sunde frokost opskrifter: 5 gode idéer

Når hverdagen rammer, kan det nogle gange være svært at holde fokus på at gøre noget godt for din krop, og derfor er det ikke sikkert, at du får lavet sunde frokost opskrifter til at spise hjemme eller have med på arbejde. Men vi har her gjort det lettere for dig at træffe de sunde valg, hvor vi har samlet 5 gode idéer til sunde frokost opskrifter.

1. Broccolisalat med kylling og hasselnødder

Koden til en succesfuld sund frokost er, at den skal være mættende og tilfredsstille på flere parametre, så du ikke får lyst til alt muligt andet kort tid efter måltidet. Derfor er der mange sunde frokost opskrifter, der fokuserer på netop dette, og denne er ingen undtagelse. Frk. Skrump har på Alt.dk lavet denne opskrift på en lækker broccolisalat med kylling og hasselnødder, der holder dig mæt længe.

Opskriften kan findes her

2. 3 slags hjemmelavede kopnudler

Har du ikke tid til at lave en lækker salat hver dag, så findes der også mange sunde frokost opskrifter til dig. For eksempel denne, hvor du dagen i forvejen kan forberede frokosten på bare et par minutter, hvis du laver den samtidig med aftensmaden. Gør du det, har du også en nem frokost, der kan tages med på arbejde, hvor du bare skal hælde kogende vand over, for et mættende måltid.

Opskriften fra Valdemarsro findes her

3. Gomasalat med edamamebønner og tigerrejer

Igen skal vi forbi en af de sunde frokost opskrifter, der ender som en salat, og her får den et asiatisk tvist med en lækker gomadressing og søde tigerrejer. Opskriften har nok til to personer, så enten kan du lave mad til flere i husstanden på én gang, eller også har du mad nok til flere dage, så du ikke skal bruge tid hver dag på at lave din frokost.

Det er I FORM, der har lavet opskriften, og den findes her

4. Rugbrødsmad med kyllingebryst

Rugbrød er en klassiker på det danske frokostbord, og derfor skal du ikke snydes for sunde frokost opskrifter med rugbrød. Denne opskrift fra Healthy Skinny Bitch på Alt.dk forener både rugbrød, kylling og æg, og derfor er den næsten en garanteret succes. Opskriften her indeholder også nogle alternativer til, hvordan du kan skære yderligere ned på fedt og kalorier og stadig blive mæt, hvis du finder det nødvendigt – uden at gå på kompromis med smagen i denne sunde opskrift.

Læs opskriften her

5. Roastbeefsandwich med rødbedehummus

Den sidste af de sunde frokost opskrifter, du får her i denne guide, er en opskrift på en lækker roastbeefsandwich med rødbedehummus. Selvom du selv skal lave rødbedehummussen her, er det faktisk smaddernemt, og opskriften giver nok hummus til flere dages frokost. Som en lille bonus indeholder denne opskrift fra I FORM også en dessert – nemlig nemme dadelkugler, som du også let kan have med på arbejdet, hvis du får brug for en lille sød treat til dig selv efter frokosten.

Find opskriften her