Sunde måltidskasser: 5 forslag til sunde måltidskasser

Hverdagen er typisk rigtig travl for mange mennesker, og det kan være svært at finde overskuddet til både at handle og lave sund mad, når du først er kommet hjem fra arbejde. Heldigvis findes der i dag mange måltidskasser, der kan gøre det meget nemmere for dig, og derfor giver vi dig her 5 forslag til sunde måltidskasser.

1. Retnemt

Der er mange gode bud på, hvad en sund måltidskasse er, og kassen fra Retnemt er helt sikkert et godt bud. Konceptet fungerer på den måde, at du selv vælger dine retter hver uge ud fra 13 retter, der er bestemt på forhånd. Du får altså masser af frihed, og kaloriemængden ligger på omtrent 2900 kJ, hvilket er mindre end den danske gennemsnitskost, så der er altså tænkt over, at det skal være en sund måltidskasse. Synes du, at det er for meget med en måltidskasse hver uge, kan du let bestemme intervallet selv, så du får en sund måltidskasse hver anden uge i stedet.

2. Aarstiderne

Når det kommer til at vælge en sund måltidskasse, så har du helt sikkert før hørt om Aarstiderne. Det er i hvert fald en af de måltidskasser, der har flest år på bagen, og de har også rigtig meget forskelligt at vælge imellem, der passer til mange forskellige menneskers individuelle præferencer. Alt indholdet i Aarstidernes kasser er økologisk lige på nær vildtfangede fisk, og Aarstiderne tænker meget på miljø og bæredygtighed, så du får altså en sund måltidskasse med omtanke.

Hos Aarstiderne kan du faktisk vælge en kasse med 500 kalorier, hvis du skal være sikker på, at dit kalorieindtag holdes i den omegn. Hos Aarstiderne kan du dog ikke selv vælge, hvilke retter du vil have i din måltidskasse.

3. HelloFresh

Endnu et godt bud på en sund måltidskasse er HelloFresh, der på kort tid er blevet en meget populær måltidskasse. Også her har du masser af frihed til at vælge mellem 10 retter fra uge til uge, og ingredienserne til hvert måltid pakkes i individuelle poser, så alle kan finde ud af, hvilke ingredienser der er hvad. I deres app kan du nemt bestille eller afbestille din måltidskasse til den pågældende uge, så du selv bestemmer intervallet mellem, hvornår du får leveret en sund måltidskasse.

4. SkagenFood

SkagenFood er endnu en sund måltidskasse, hvor du kan vælge en kasse med 600 kalorier i, så du er sikker på at holde dig inden for et vidst kalorieindtag. Selvom SkagenFood også leverer fiskepakker, så er det altså ikke alle deres måltidskasser, der indeholder måltider udelukkende med fisk, så der er helt sikkert noget for enhver smag hos dem.

5. Simple Feast

Sidste bud på en sund måltidskasse i denne omgang er Simple Feast, der leverer vegetarisk eller veganske måltidskasser, der er velegnet til hele familien. Det er samtidig også en af de måltidskasser, der er lettest at tilberede, fordi langt det meste er gjort i forvejen. Det er altså til dig, der gerne vil spise plantebaseret med en minimal indsats.