Ta’ hele familiens cykler med på tur

Der er mange danskere, der elsker at køre på ferie, og mange af dem vælger at tage deres cykler med på tur. Det kan være en skøn måde at komme rundt på og til at få set noget af det naturskønne landskab, man kommer igennem. Men det kan også være en udfordring at få alle familiens cykler med på tur. Heldigvis er der råd for den slags, hvilket vi vil se nærmere på i dette indlæg.

 

Få plads til alle cyklerne

Når du skal have alle familiens cykler med på tur, så er det en god idé at investere i en cykelholder til bil med 4 cykler. Det er nemlig den nemmeste måde at få plads til alle cyklerne. Cykelholderen kan monteres på bagsmækken og får plads til op til 4 cykler. Det er derfor en god idé, hvis man er mange, der skal med på turen og også gerne vil have sin cykel med.

 

Sikkerheden kommer først

Når man skal købe en cykelholder, er det en god idé at vælge en, der er godkendt til almindeligt brug. Derudover er det en god idé, at den er godkendt af TÜV, som er det tyske selskab, der udsteder godkendelser (også kaldet en ISO-godkendelse). Det er nemlig meget vigtigt, at man får en god og sikker cykelholder, så man er sikker på, at cyklerne ikke falder af bilen.

 

Få det bedste ud af cykelturen

Når man har fået monteret alle cyklerne på cykelholderen og er klar til at køre afsted, så er det vigtigt at huske på at tage cyklerne af bilen, når man kører. Der skal nemlig ikke køres med cyklerne på bilen. Det er en god idé at finde et sted, hvor man kan parkere bilen og tage cyklerne af. På den måde er man klar til at nyde cykelturen. Når man skal på cykelferie, er der nogle gode råd, man bør følge. Først og fremmest skal man altid huske at have godt med vand med, så man ikke dehydrerer. Derudover er det vigtigt at klæde sig ordentligt på. Det kan være en god idé at have en regnjakke eller -bukser med, så man ikke bliver gennemblødt af regnen. Man skal også huske et godt førstehjælpssæt, så man er forberedt ved eventuelle uheld.

 

Nøgleord

Til slut vil vi opsummere de vigtigste pointer i dette indlæg:

  • Investér i en cykelholder til bilen med plads til op til 4 cykler
  • Vælg en godkendt cykelholder af TÜV
  • Tag cyklerne af bilen, når du parkerer den
  • Husk at have rigeligt med vand og klæd dig ordentligt på