Top 5 over de bedste løbeblogs du skal følge

Løb er en meget udbredt motionsform i Danmark, og det skyldes uden tvivl, at det hverken kræver meget udstyr eller viden at komme i gang med det til en start. Vil du gerne være rigtig god til løb, eller mangler du motivation eller inspiration til løb i hverdagen, kan det være en god idé at følge med på en løbeblog, og derfor har vi her samlet 5 gode løbeblogs, som er værd at følge.

1. Rekordjagt.dk

Er du interesseret i at optimere dit løb og nå personlige rekorder, så er denne løbeblog noget for dig. Rekordjagt.dk tager udgangspunkt i videnskabelige artikler, så du kan få evidensbaserede løberåd, der kan gøre dig bedre, når du snører løbeskoene. Derudover finder du på denne løbeblog masser af træningsprogrammer, hvis du for eksempel har et mål om at komme til at løbe et marathon på en bestemt tid. Find både løbetips og træningsprogrammer på rekordjagt.dk.

2. Julie Carl

Mangler du motivation og ærlige udtalelser om løbelivet, så har Julie Carl lavet en løbeblog for dig. Hun giver nemlig både gode råd og deler ud af sin viden, men hun er også ærlig omkring nervøsitet, eget liv og tanker samt alle de ting, der kan opstå, når du løber ofte. Der er masser af gode indlæg på denne løbeblog, og Julie Carl har masser af viden fra sin tid som både løbecoach og instruktør i meditation og vejrtrækningsteknikker. Følg med på bloggen juliecarl.dk.

3. kvindeløb.dk

Er du kvindelig løber, og vil du gerne have løbetips og -viden specifikt rettet mod det kvindelige køn, så er denne løbeblog helt sikkert noget for dig. Kvindeløb.dk er fuld af gode tips til kvinder, samt blogindlæg om både udstyr, ruter og træningsprogrammer. Der er altså masser at gå i gang med på denne løbeblog, og du kan finde masser af inspiration til dit liv som løber. Læs de forskellige blogindlæg til kvinder på kvindeløb.dk.

4. Vores Puls

Vores Puls hører under idrætsorganisationen DGI, og selvom siden som sådan ikke er en blog, så har de faktisk ind imellem gode blog-indlæg om løb. Hos Vores Puls finder du masser af gode råd til at løbe – hvad end du er nybegynder, øvet eller ekspert. Du finder også træningsprogrammer og viden fra forskellige undersøgelser, samt idéer til kost og udstyr, og du kan for eksempel læse om, hvorfor det er en god idé at lade være med at løbe, når du er vred. Der er altså alt om løb mellem himmel og jord på vorespuls.dk.

5. Marina Aagaard

Marina Aagaard er virkelig en ekspert, når det kommer til fitness og løb, og på hendes blog på marinaaagaardblog.com kan du læse en masse om både hendes personlige oplevelser med løb samt alt muligt viden om løb som for eksempel skadesforebyggelse, løbeteknik og lignende. Marina Aagaard citeres tit i de store medier, og hun har desuden skrevet flere bøger. Du kan følge med på siden på marinaaagaardblog.com.