Ude sko med støtte, dur helten ikke: Køb New Balance 550

Godt fodtøj er vigtigt for al bevægelse. Uden sko med støtte, dur helten ikke. Uanset, hvad man bruger sine sneakers til, er det vigtigt at der er god støtte i skoen. Mange har større eller mindre bygningsfejl i sine fødder, som gør, at man har brug for støtte det ene eller det andet sted. Hvis man ikke sørger for at få den rigtige støtte, vil man kunne få skader i resten af kroppen. Det skyldes, at man ved forkert tryk eller belastning i fødderne kan få skader op igennem ben og ryg. Man kan vride eller belaste ryggen skævt, så man får daglige smerter. Derfor er det vigtigt, at man sørger for, at de sko man bevæger sig rundt i, har den optimale støtte. Det gælder uanset, om det er til daglig brug eller til sport.

 

New Balance 550

Mange sneakers har en meget flad bund. En flad bund i en sneaker giver muligheden for at indsætte en sål, som giver den støtte, som man har brug for. Der er dog en klar tendens til, at mange mennesker aldrig får købt en sål, der netop giver den optimale støtte. I stedet ender de med at rende rundt med en sneaker, der har en komplet flad bund og derfor ingen støtte. Dette kan give unødvendige følgeskader og smerter. Et eksempel på en sneaker, som faktisk har indbygget støtte er New Balance 550. New Balance 550 har et design, som giver brugeren en klar støtte under foden. Den har en lille indbygget hævning, så den støtter under svangen. Samtidig har New Balance 550 en pasform, der gør, at den sidder godt til på foden hele vejen rundt. Dette giver en oplevelse af, at skoen ”følger med”, når man bevæger sig rundt. Andre modeller, som ikke sidder lige så godt til, kan være med til at give blandt andet skinnebensbetændelse, fordi man skal slæbe skoen med sig. Her har New Balance 550 en langt bedre pasform, som kan tilpasses de fleste fødder.

 

Mange er af den opfattelse, at en sko med god støtte skal laves hos en specialist, skal koste det hvide ud af øjnene og skal være en skændsel for øjet. Men i virkeligheden kan man komme langt med New Balance 550. Den er på ingen måder urimelig dyr, og yder god støtte til foden. Derudover kan man virkelig ikke bebrejde den for et grimt design. Skoen er nemlig en klassiker, og er blevet udgivet i et stort udvalg af farver, så man kan finde en, der passer lige præcis til ens eget udtryk. New Balance 550 er altså på mange måder, den perfekte sneaker, hvis man er bevidst om både design, pris og støtte.